Fantázia Étterem
Pizzéria

       
Magyarország röviden!


Irsai Olivér Szőlőpálinka

Alkoholtartalom: 40% V/V

Az Irsai Olivér szőlőpálinka frissen vágott fű illatára emlékeztető ugyanakkor virágos, kissé parfümös illatáról híres, melynek üdeségéhez könnyed, muskotályos íz társul. Az Irsai Olivér szőlő nem csak kiváló borok, de különleges pálinkák alapanyaga is

2cl/500.-    4cl/1000.-

 
Rézangyal Mézes Barack


Alkoholtartalom: 33% V/V

Friss, zamatos házi lekvárra emlékeztető pálinkánkat egy kis mézzel lágyítottuk. Így édesebb lett, mégsem émelyítő. Világos tónusa, arany színe és olajos jellege első pillantásra is kívánatossá teszi. Illatában több a gyümölcs, intenzív barack és pici lekvárosság után citrusosságával frissít.

2cl/400.-    4cl/800.-

 
Rézangyal Mézes Ágyas Meggy

Alkoholtartalom: 33% V/V

Az ital lágy színében a gyümölcságy tónusa tükröződik, kellemes illatában és ízében pedig az érett meggy zamata. Intenzitását a friss gyümölcságyon való érlelésnek, harmóniáját pedig a hozzáadott, kiváló minőségű virágméznek köszönheti.

2cl/400.-    4cl/800.-

 
Rézangyal Ágyas Vilmoskörte


Alkoholtartalom: 40% V/V

Első pillanatban a muskotály , hársméz és barackvirág mellett a frissen felszelt feszes  , kövecses körte illatával kényeztet. A gyümölcsre jellemző édesség és  zamat a szájban folytatódik. Ízében fás, édes, virágos jegyeket is felfedezhetünk. Tisztasága , gyümölcsössége újraértelmezi a Vilmosról kialakult képet.

2cl/400.-    4cl/800.-

 
Rézangyal Barrique Törköly


Alkoholtartalom: 42% V/V

Talán sokan nem tudják, hogy a kipréselt szőlőből készült pálinka, vagyis a törköly az egyik legrégebbi pálinkafajta. A Rézangyal Barrique Törköly már az első pillanatban szép, kellemes, fűszeres illatokkal nyit, amiket a háttérben a tölgyfa hordóra jellemző jegyek kísérnek végig. A szájban nagyon harmonikusan lép fel, erős alkoholos mellékíz nélkül. Egy szivar mellé a legjobb választás.

2cl/400.-    4cl/800.-

 
Rézangyal Barrique Szilva


Alkoholtartalom: 45% V/V

Ha azt mondjuk pálinka, az elsők közt talán mindenkinek a szilva jut eszébe. Barrique hordókban érlelt szilvapálinkánk illatában az édes fűszerek és gyógynövényes jegyek mellett édeskömény, ánizs, egy kis gyömbér és szegfűszeg is érezteti hatását. Az édesség ízében is folytatódik, itt egyértelműen a szilva dominál, melyet a végén egy árnyalatnyi fanyar érzés kísér. A harmonikus ízkép így lesz igazán kerek.

2cl/400.-    4cl/800.-

 
Rézangyal Ágyas Málna


Alkoholtartalom: 40% V/V

A málnát azért szeretjük nagyon, mert egyszerre szelíd és vad gyümölcs. Pálinkaként is igyekeztük kihozni belőle e kettősséget. Nem túl erős, ám annál tisztább, majdhogynem szörpös illattal nyit, egy tál frissen szedett málnát megidézve. Lassan kortyolgatva, a szánkat szinte teljesen kitölti a gyümölcs íze. Jellege tükrös, tiszta. Friss málnán ágyaztuk, hogy mély rózsaszín színe mindenkit a nyárra emlékeztessen.

2cl/500.-    4cl/1000.-

 
Rézangyal Feketecseresznye

Alkoholtartalom: 40% V/V

Különlegesen intenzív, jellegzetes ízű pálinka, melyet a legmodernebb technológiával készítettünk. Tökéletesen adja vissza a napérlelte feketecseresznye zamatát. Az édes, kellemesen fűszeres illat mellé egy karakteres ízvilág társul, melyet a lepárláskor mag marcipános, kellemes fanyarsága tesz tökéletessé.

2cl/400.-    4cl/800.-