Fantázia Étterem
Pizzéria

       
Magyarország röviden!Rézangyal Feketecseresznye


Alkoholtartalom: 40% V/V

Könnyed, elegáns, friss virágokra emlékeztető illata kellemesen édeskés. Ízében a csokoládé érződik, utóízében édeskés, marcipános lecsengés található.

2cl/700.-    4cl/1400.-

 

Rézangyal Mézes Barack


Alkoholtartalom: 33% V/V

Friss, zamatos házi lekvárra emlékeztető pálinkánkat egy kis mézzel lágyítottuk. Így édesebb lett, mégsem émelyítő. Világos tónusa, arany színe és olajos jellege első pillantásra is kívánatossá teszi. Illatában több a gyümölcs, intenzív barack és pici lekvárosság után citrusosságával frissít.

2cl/700.-    4cl/1400.-

 

Rézangyal Ágyas Vilmoskörte


Alkoholtartalom: 40% V/V

Első pillanatban a muskotály , hársméz és barackvirág mellett a frissen felszelt feszes  , kövecses körte illatával kényeztet. A gyümölcsre jellemző édesség és  zamat a szájban folytatódik. Ízében fás, édes, virágos jegyeket is felfedezhetünk. Tisztasága , gyümölcsössége újraértelmezi a Vilmosról kialakult képet.

2cl/700.-    4cl/1400.-

 

Rézangyal Barrique SzilvaAlkoholtartalom: 45% V/V

Ha azt mondjuk pálinka, az elsők közt talán mindenkinek a szilva jut eszébe. Barrique hordókban érlelt szilvapálinkánk illatában az édes fűszerek és gyógynövényes jegyek mellett édeskömény, ánizs, egy kis gyömbér és szegfűszeg is érezteti hatását. Az édesség ízében is folytatódik, itt egyértelműen a szilva dominál, melyet a végén egy árnyalatnyi fanyar érzés kísér. A harmonikus ízkép így lesz igazán kerek.

2cl/700.-    4cl/1400.-